New Mexico

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in New Mexico

Onroerend goed te koop in New Mexico

Het New Mexico grenst, voor een korte afstand, naar het zuiden met Mexico; naar het oosten met Texas en Oklahoma; in het westen grenst het aan Arizona.

New Mexico is een staat in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Dichtbij Colorado. Het omvat de Chihuahua-woestijn en het Sangre de Cristo-gebergte. De hoofdstad, Santa Fe, gesticht in 1610, staat bekend om zijn luxe spa's en Spaanse koloniale architectuur. De stad is ook het centrum van een levendige kunstscène, van het Georgia O'Keeffe Museum, dat de iconische schilderijen van de kunstenaar en de Santa Fe Opera in de open lucht behoudt. Het zou daarom een ​​goede plek kunnen zijn om onroerend goed te zoeken voor verkoop in New Mexico.

De staat New Mexico, bekend als het 'Land of Enchantment', was de 47e staat die werd toegevoegd aan de Verenigde Staten. Het is de 5e grootste staat in termen van grootte, maar desondanks is de bevolking slechts 36e in het land. Er zijn drie indianenreserveringen en 19 pueblos.
De economie is grotendeels afhankelijk van het Amerikaanse leger. Er zijn verschillende bases van het leger en de luchtmacht en andere installaties, zoals test- en manoeuvreergebieden en testvelden. New Mexico biedt ook onderdak aan een groot aantal technologische laboratoria.
Na in 1912 de Unie binnen te zijn gegaan als de 47e staat, behoudt New Mexico nu meer van zijn pre-VS. cultureel erfgoed van bijna elke andere staat. Dankzij dit solide Spaanse erfgoed is de bevolking van Land of Enchantment meer dan 46% Latijns-Amerikaans, het hoogste percentage in het land, met nog eens 9% geïdentificeerd als een Indiaan, het op twee na hoogste percentage in de VS. 36% van de nieuwe Mexicanen spreekt thuis een andere taal dan Engels, wat de enige is in Californië en de staat is een van de slechts vier minderheidsstaten samen met Californië, Hawaï en Texas.

Geen wonder dat veel Amerikanen niet geloven dat New Mexico deel uitmaakt van de Verenigde Staten vanwege de verschillen met de rest van de VS.

Als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in New Mexico, kunt u de pittoreske hoofdstad Santa Fe en het charmante stadje Taos zien die elk jaar miljoenen toeristen naar hun galerijen, musea en koloniale pleinen trekken. Ze komen ook voor de negen staat ski-resorts, waaronder de belangrijkste ski-bestemming van de Taos Ski Valley. Een andere favoriet van bezoekers is de nieuwe, unieke Mexicaanse keuken van de staat, met blauwe maïs, piñon-walnoten, sopapillas, adovada-vlees en vooral de groene paprika.

De uitgestrekte woestijn in New Mexico en de lage bevolkingsdichtheid maken de staat geschikt voor onderzoeksfaciliteiten voor kernwapens, waaronder het Los Alamos National Laboratory. Vervolgens werd het New Mexico Sandia National Laboratory, een andere onderzoeksfaciliteit voor defensietechnologie en de proeffabriek voor de isolatie van afval, de enige site voor de verwijdering van kernafval in het land, geopend in New Mexico.

Nog hoger is Los Alamos, met zijn grote concentratie van wetenschappers en onderzoeksartsen die werken bij Los Alamos National Lab.

De onroerendgoedmarkt van Santa Fe is een van de duurste in New Mexico, hoewel Santa Fe-waarden niet tot de duurste in Amerika behoren, dus het kan een zeer interessante plaats zijn voor uw onroerend goed in New Mexico.

Eengezinswoningen zijn het meest voorkomende type accommodatie in Santa Fe, goed voor 57,16% van de wooneenheden van de stad.

In vergelijking met New Mexico is het laatste jaarlijkse percentage Santa Fe-beoordelingen meer dan 90% van andere steden en steden in New Mexico.

Een heel belangrijk ding om in gedachten te houden is dat dit gemiddelde waardering is voor de stad. De individuele buurten binnen Santa Fe verschillen in hun investeringspotentieel, soms voor een groot probleem.

De onroerend goed markt in Albuquerque gaat vrij goed en het is interessant voor onroerend goed te koop in New Mexico. In feite lijken de cijfers beter dan in voorgaande jaren. Op dit moment zijn er ongeveer 2.900 woningen op de markt in Albuquerque. Deze keer vorig jaar waren er 3.600.

Zelfs als de vraag naar onroerend goed te koop in New Mexico toeneemt, neemt het vertrouwen om ze te bouwen af.

Meestal is dit te wijten aan het gebrek aan inventaris van kavels, gebrek aan mankracht, gebrek aan hout dat zich afspeelt en natuurlijk hebben ook de rentetarieven hier invloed op.

Dus voordat u besluit een onroerend goed te kopen in New Mexico, moet u rekening houden met veel factoren.

  •  
    Verhuizen naar New Mexico. Expat en woon in New Mexico

      Als we de mooiste landen van het Amerikaanse continent blijven analyseren, kunnen we niet nalaten een uniek land in zijn soort te noemen. Zoals bekend is Amerika een staat die veel etnische groepen verwelkomt, daarom is het onmogelijk om zijn eigen dimensie niet te vinden. Vandaag hebben we bes ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 16994

Verkoop 3 Slaapkamers, New Mexico, Santa Fe, Santa fe, via de

567,565.00EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

334 m²
uitstekend appartement te koop
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB